CultiCuli by V&T

Zolang er fijnproevers zijn…

Wij, Nathalie en Sonja zijn oud collega`s van elkaar. Wij hebben 30 jaar geleden samengewerkt bij Dikker & Thijs http://www.restaurantthijs.nl/ Daar is destijds onze liefde ontstaan voor kwaliteit en authenticiteit van top producten. Nu 30 jaar later komen we elkaar op het juiste moment tegen om wederom onze passie te delen en uit te dragen. Ons netwerk is even breed als lang in diverse richtingen, een mooie beloning van jarenlang hard werken.
Wie zijn wij?

Nathalie Velida:

nathalie velidaDoor gelukkige omstandigheden mocht ik een aantal kinderjaren samen met mijn ouders in Zuid Afrika doorbrengen. Ik kom regelmatig in Z.A. en dat voelt als een tweede huis. Mijn affiniteit en expertise liggen in de specialiteit kazen, na het behalen van diversen vakdiploma`s ben ik officieel kaasexpert. Ik vind het fijn om mijn vakkennis op peil te houden en ben om die reden altijd op zoek naar nieuwe kazen, specerijen en olijfolie. Trends zoeken ligt in mijn aard.

Sonja Turnhout:

sonja turnhoutAl ruim 11 jaar eigenaar van ATO Culinair www.atoculinair.nl. Achterliggende gedachten bij koken is, haal de natuur op je bord. Gepassioneerd en gedreven en altijd op zoek naar nieuwe smaken, geuren van pure producten. Er is genoeg, maar is het bijzonder genoeg? Je bent wat je eet..

Hartelijke Groeten, Nathalie Velida en Sonja Turnhout

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord