Tokara Olijfolie

We zijn ontzettend trots om Tokara Extra Vergine Olijfolie uit Zuid Afrika te mogen presenteren. Dit is een primeur voor Nederland/Europa en deze olijfolie wordt door ons geïmporteerd. Is Tokara al jaren wereldberoemd om de mooie wijnen, de olijfolieen doen hier zeker niet voor onder. Prachtige puurheid van de Mission, Leccino en Frantoio olijf. De Extra Vergine Olijfolieën uit Zuid Afrika behoren kwalitatief tot de top 3 van de wereld! Lees hierover meer in ons blog: hier en hier.

Tevens een pracht van een balsamico in het assortiment. Ook zeer geschikt als feestelijk geschenk en eens iets heel anders als wijn of parfum.

Gewoon verkrijgbaar in onze webshop.

Tokara Olijfolie

 

Wil je deze superieure olijfolie ook op de tafels in je restaurant, lunchroom, in de schappen van je delicatessen-speciaalzaak of gewoon lekker voor thuis op het aanrecht, laat het ons dan weten. We komen het graag laten proeven en beleven, en we nemen meteen onze andere bijzondere culinaire schatten mee. De olijfolie cultuur op de restauranttafels in Nederland verdient echt meer aandacht en kwaliteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord